Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledż to ryba niepozorna, ale o bogatym smaku. MA wiele witamin. Nadaje się nie tylko do przystawki,ale do dań głównych:) Życzę smacznego!!:)
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1023
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4429
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 454
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2845
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38749
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1023
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4429
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 454
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2845
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38749
Składniki
Śledzie odfiletować,opłukać,oprószyć przyprawami. Kabaczek umyc, pokroić na grube plastry. Paprykę umyć,pokroić na kawałki. Na blasze lub w naczyniu do pieczenia ułożyć część plastrów kabaczka, na nich zwinięte filety śledziowe. Przykryć pozostałymi plastrami kabaczka, papryką, cebulą i posypać oliwakami. Oprószyć przyprawami, skropić olejem i zapiekać ok. 25 minut w 190oC