Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki. 1kg mięsa mielonego z łopatki lub szynki (jak kto woli ja daje z łopatki) 2cebule 0.5kg Pieczarek 20plasterków sera mozzarella 20plastrów Boczku parzonego Ziemniaczki Sos Boloński sól pieprz przyprawa do mielonego Doprawiamy mięso tak jak na mielone.Smażymy . Krojmy cebula w kostke pieczarki scieramy na tarce o dużych oczkach. Podsmażamy cebule z pieczarkami doprawiamy sola i pieprzem. Na naczynie żaroodporne wykładamy ziemniaki pokrojone w talarki posypujemy przyprawą do ziemniaków. Następnie kładziemy ser pieczarki z cebulką póżniej mięso polewamy sosem kładziemy znów boczek i ser. Pieczemy 30minut w 180° C
Paelnia, Tarka o dużych oczkach, łyżka. Naczynie żaroodporne.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1288
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 470
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3455
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1060
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1288
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 470
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3455
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1060
Składniki
.