Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki. 1kg mięsa mielonego z łopatki lub szynki (jak kto woli ja daje z łopatki) 2cebule 0.5kg Pieczarek 20plasterków sera mozzarella 20plastrów Boczku parzonego Ziemniaczki Sos Boloński sól pieprz przyprawa do mielonego Doprawiamy mięso tak jak na mielone.Smażymy . Krojmy cebula w kostke pieczarki scieramy na tarce o dużych oczkach. Podsmażamy cebule z pieczarkami doprawiamy sola i pieprzem. Na naczynie żaroodporne wykładamy ziemniaki pokrojone w talarki posypujemy przyprawą do ziemniaków. Następnie kładziemy ser pieczarki z cebulką póżniej mięso polewamy sosem kładziemy znów boczek i ser. Pieczemy 30minut w 180° C
Paelnia, Tarka o dużych oczkach, łyżka. Naczynie żaroodporne.
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 294
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1632
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 294
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1632
Składniki
.