Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki. 1kg mięsa mielonego z łopatki lub szynki (jak kto woli ja daje z łopatki) 2cebule 0.5kg Pieczarek 20plasterków sera mozzarella 20plastrów Boczku parzonego Ziemniaczki Sos Boloński sól pieprz przyprawa do mielonego Doprawiamy mięso tak jak na mielone.Smażymy . Krojmy cebula w kostke pieczarki scieramy na tarce o dużych oczkach. Podsmażamy cebule z pieczarkami doprawiamy sola i pieprzem. Na naczynie żaroodporne wykładamy ziemniaki pokrojone w talarki posypujemy przyprawą do ziemniaków. Następnie kładziemy ser pieczarki z cebulką póżniej mięso polewamy sosem kładziemy znów boczek i ser. Pieczemy 30minut w 180° C
Paelnia, Tarka o dużych oczkach, łyżka. Naczynie żaroodporne.
Placki kakaowe ze startymi jabłkami na obiad lub podwieczorek.
Odsłon: 289
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 4736
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 517
Placki kakaowe ze startymi jabłkami na obiad lub podwieczorek.
Odsłon: 289
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 4736
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 517
Składniki
.