Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki. 1kg mięsa mielonego z łopatki lub szynki (jak kto woli ja daje z łopatki) 2cebule 0.5kg Pieczarek 20plasterków sera mozzarella 20plastrów Boczku parzonego Ziemniaczki Sos Boloński sól pieprz przyprawa do mielonego Doprawiamy mięso tak jak na mielone.Smażymy . Krojmy cebula w kostke pieczarki scieramy na tarce o dużych oczkach. Podsmażamy cebule z pieczarkami doprawiamy sola i pieprzem. Na naczynie żaroodporne wykładamy ziemniaki pokrojone w talarki posypujemy przyprawą do ziemniaków. Następnie kładziemy ser pieczarki z cebulką póżniej mięso polewamy sosem kładziemy znów boczek i ser. Pieczemy 30minut w 180° C
Paelnia, Tarka o dużych oczkach, łyżka. Naczynie żaroodporne.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7292
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2745
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20283
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 597
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7292
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2745
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20283
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 597
Składniki
.