Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam danei godne uwagi i napewno zasmakuje zaskoczycie swych głodomorków
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1077
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1047
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1077
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1047
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12963
Składniki
ziemniaki umyc, zalac leko osolonym wrzatkiem i gotowac 25 min, po czym je odcedzići ostudzić. obrac i pokroić w plastry. ostatnia warstwe ziemiakow polaxc mlekiem rozkłóconym z jajkiem, sola i drobno posiekana cebula. forme wysmarowac tłuszczem. układac w niej warstwami ziemniaki,przesypujac kazda warstwe serem.całos posypac resztka startego sera i wiórkami z masła. potrawe zapiekac w tempereturze od 170 do 200 stopni, przez okolo 45 minut