Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam danei godne uwagi i napewno zasmakuje zaskoczycie swych głodomorków
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3693
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2003
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5384
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5456
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3693
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2003
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5384
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5456
Składniki
ziemniaki umyc, zalac leko osolonym wrzatkiem i gotowac 25 min, po czym je odcedzići ostudzić. obrac i pokroić w plastry. ostatnia warstwe ziemiakow polaxc mlekiem rozkłóconym z jajkiem, sola i drobno posiekana cebula. forme wysmarowac tłuszczem. układac w niej warstwami ziemniaki,przesypujac kazda warstwe serem.całos posypac resztka startego sera i wiórkami z masła. potrawe zapiekac w tempereturze od 170 do 200 stopni, przez okolo 45 minut