Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam danei godne uwagi i napewno zasmakuje zaskoczycie swych głodomorków
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2489
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1879
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1632
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1575
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2489
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1879
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1632
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1575
Składniki
ziemniaki umyc, zalac leko osolonym wrzatkiem i gotowac 25 min, po czym je odcedzići ostudzić. obrac i pokroić w plastry. ostatnia warstwe ziemiakow polaxc mlekiem rozkłóconym z jajkiem, sola i drobno posiekana cebula. forme wysmarowac tłuszczem. układac w niej warstwami ziemniaki,przesypujac kazda warstwe serem.całos posypac resztka startego sera i wiórkami z masła. potrawe zapiekac w tempereturze od 170 do 200 stopni, przez okolo 45 minut