Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam danei godne uwagi i napewno zasmakuje zaskoczycie swych głodomorków
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2979
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 576
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3674
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 243
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 350
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2979
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 576
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3674
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 243
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 350
Składniki
ziemniaki umyc, zalac leko osolonym wrzatkiem i gotowac 25 min, po czym je odcedzići ostudzić. obrac i pokroić w plastry. ostatnia warstwe ziemiakow polaxc mlekiem rozkłóconym z jajkiem, sola i drobno posiekana cebula. forme wysmarowac tłuszczem. układac w niej warstwami ziemniaki,przesypujac kazda warstwe serem.całos posypac resztka startego sera i wiórkami z masła. potrawe zapiekac w tempereturze od 170 do 200 stopni, przez okolo 45 minut