Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie i mało pracy.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3808
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1318
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3808
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1318
Składniki
Ziemniaki obieramy i myjemy krojmy w plasterk i sypiemy przyprawą do ziemniakówi mięso doprawiamy solą i pieprzem.Pieczarki i cebulę krojmy w plasterki. Do naczynia żaroodpornego wlewamy troche oliwy. Nakładamy warstwami składniki zaczynając od ziemniaków (każdą warstwę sypiemy odrobiną soli i pieprzu) i później kolejno pozostałe składniki. Wstawiamy do piekarnika na ok.25-30 minut( aż ziemniaki będą miekkie). Na koniec sypiemy startym serem żółtym i oregano zapiekankę zostawiamy w piekarniku do rozpuszczenia sera. SMACZNEGO!!!!