Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zapiekany camembert"
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10594
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6116
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12980
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4735
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10594
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6116
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12980
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4735
Składniki
Sery przekrój w poprzek na pół i połóż je na blasze, rozkrojoną powierzchnią w górę. Orzeszki piniowe i nasiona słonecznika upraż na sucho. Figi i truskawki pokrój na ćwiartki.
Ser posyp prażonymi nasionami, ułóż na nich owoce i zalej miodem. Całość zapiecz. Z sałaty ułóż na talerzach gniazdka. Wyłóż do nich zapieczony ser.Źródło: Na żywo