Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 106
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 88
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 106
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 88
Składniki
Na dno naczynia żaroodpornego wlej kroplę oliwy, ułóż kawałki ryby, posyp je czerwonym pieprzem, obficie skrop cytryną i posyp grubo krojonym koperkiem. Wstaw rybę do nagrzanego piekarnika.
Piecz 30 minut w temperaturze 200 stopni. Na koniec polej rybę śmietaną wymieszaną z sosem sojowym. Śmietanę można zastąpić jogurtem naturalnym.
Ryby się nie soli, bo sos sojowy jest słony. Na wierzch połóż wiórki masła. Podawaj z białym winem. Smacznego!Źródło: Show