Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2022
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1705
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2022
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1705
Składniki
Na dno naczynia żaroodpornego wlej kroplę oliwy, ułóż kawałki ryby, posyp je czerwonym pieprzem, obficie skrop cytryną i posyp grubo krojonym koperkiem. Wstaw rybę do nagrzanego piekarnika.
Piecz 30 minut w temperaturze 200 stopni. Na koniec polej rybę śmietaną wymieszaną z sosem sojowym. Śmietanę można zastąpić jogurtem naturalnym.
Ryby się nie soli, bo sos sojowy jest słony. Na wierzch połóż wiórki masła. Podawaj z białym winem. Smacznego!Źródło: Show