Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3745
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2100
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5539
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5555
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3745
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2100
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5539
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5555
Składniki
Na dno naczynia żaroodpornego wlej kroplę oliwy, ułóż kawałki ryby, posyp je czerwonym pieprzem, obficie skrop cytryną i posyp grubo krojonym koperkiem. Wstaw rybę do nagrzanego piekarnika.
Piecz 30 minut w temperaturze 200 stopni. Na koniec polej rybę śmietaną wymieszaną z sosem sojowym. Śmietanę można zastąpić jogurtem naturalnym.
Ryby się nie soli, bo sos sojowy jest słony. Na wierzch połóż wiórki masła. Podawaj z białym winem. Smacznego!Źródło: Show