Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 273
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14483
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1699
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16653
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 273
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14483
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1699
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16653
Składniki
Na dno naczynia żaroodpornego wlej kroplę oliwy, ułóż kawałki ryby, posyp je czerwonym pieprzem, obficie skrop cytryną i posyp grubo krojonym koperkiem. Wstaw rybę do nagrzanego piekarnika.
Piecz 30 minut w temperaturze 200 stopni. Na koniec polej rybę śmietaną wymieszaną z sosem sojowym. Śmietanę można zastąpić jogurtem naturalnym.
Ryby się nie soli, bo sos sojowy jest słony. Na wierzch połóż wiórki masła. Podawaj z białym winem. Smacznego!Źródło: Show