Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Na dno naczynia żaroodpornego wlej kroplę oliwy, ułóż kawałki ryby, posyp je czerwonym pieprzem, obficie skrop cytryną i posyp grubo krojonym koperkiem. Wstaw rybę do nagrzanego piekarnika.
Piecz 30 minut w temperaturze 200 stopni. Na koniec polej rybę śmietaną wymieszaną z sosem sojowym. Śmietanę można zastąpić jogurtem naturalnym.
Ryby się nie soli, bo sos sojowy jest słony. Na wierzch połóż wiórki masła. Podawaj z białym winem. Smacznego!Źródło: Show