Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zawijańce z kabanosem"
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1198
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 431
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3358
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 932
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1198
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 431
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3358
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 932
Składniki
Mięso rozbij tłuczkiem na cienkie plasterki, oprósz pieprzem i posmaruj cienko musztardą wymieszaną z sosem sojowym. Posyp rozmarynem i pieprzem. Ogórki przekrój wzdłuż na połowy.
Na każdym płacie mięsa ułóż po połówce ogórka i jednym kawałku kabanosa. Zwiń w ciasne roladki i obwiąż sznurkiem lub zepnij wykałaczką. Na głębokiej patelni rozgrzej olej i obsmaż zrazy.
Wlej gorący bulion i wrzuć czosnek. Duś ok. 50 minut. Śmietanę połącz z mąką, rozmieszaj z sosem z duszenia, dopraw papryką. Podawaj z podsmażonymi plastrami ziemniaków i warzywami.Źródło: Naj