Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zawijańce z kabanosem"
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 193
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20170
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 193
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20170
Składniki
Mięso rozbij tłuczkiem na cienkie plasterki, oprósz pieprzem i posmaruj cienko musztardą wymieszaną z sosem sojowym. Posyp rozmarynem i pieprzem. Ogórki przekrój wzdłuż na połowy.
Na każdym płacie mięsa ułóż po połówce ogórka i jednym kawałku kabanosa. Zwiń w ciasne roladki i obwiąż sznurkiem lub zepnij wykałaczką. Na głębokiej patelni rozgrzej olej i obsmaż zrazy.
Wlej gorący bulion i wrzuć czosnek. Duś ok. 50 minut. Śmietanę połącz z mąką, rozmieszaj z sosem z duszenia, dopraw papryką. Podawaj z podsmażonymi plastrami ziemniaków i warzywami.Źródło: Naj