Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na niedzelny obiad. Można podawać z ryżem,frytkami,ziemnaczkami puree. Smacznego
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 117
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 138
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 311
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 117
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 138
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 311
Składniki
Pierś delikatnie przecinamy wzdłuż na 2 części,delikatnie oprószamy solą i pieprzem. Szpinak duszę na łyżce masła,dodaję 2 ząbki czosnku,ser feta. Zimny farsz układam na mięsie i zawijam. Optaczamy w jajku i mące,pieczemy na złoty kolor. Przekładam do naczynia żaroodpornego,zalewam rozpuszczoną kostka rosołową ( 1 kostka /na szkl) Pieczemy 40 min w 180'C