Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na niedzelny obiad. Można podawać z ryżem,frytkami,ziemnaczkami puree. Smacznego
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1152
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13194
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1152
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13194
Składniki
Pierś delikatnie przecinamy wzdłuż na 2 części,delikatnie oprószamy solą i pieprzem. Szpinak duszę na łyżce masła,dodaję 2 ząbki czosnku,ser feta. Zimny farsz układam na mięsie i zawijam. Optaczamy w jajku i mące,pieczemy na złoty kolor. Przekładam do naczynia żaroodpornego,zalewam rozpuszczoną kostka rosołową ( 1 kostka /na szkl) Pieczemy 40 min w 180'C