Dania główne Przepis na:
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Zeberka umyc,posypac przyprawa do zeberek.Odstawic aby potrawa przeszla.Na rozgrzany tluszcz wrzucic zeberka i smarzyc az beda miekkie.Wlac wody oraz zaprawke z maki.Podawac z ziemniakami z wody oraz surowkami.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

nonka 13 października 2009Zgłoś do usunięcia
A nie pomyślałaś Alicjo,że jednak nie każdy potrafi zrobic nawet najprostsze danie?!Więcej wyrozumiałości!Pozdrawiam0 Kto głosował? | Odpowiedz

alicja 13 marca 2009Zgłoś do usunięcia
Takie żeberka to każdy głupi potrafi zrobić,więcej serca włóż w gotowanie,a nie na łatwiznę0 Kto głosował? | Odpowiedz