Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Żurek na żeberkach"
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5377
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 414
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5377
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 414
Składniki
Żeberka, opaloną cebulę, czosnek i przyprawy zalej wodą. Dodaj pokrojone ziemniaki. Gotuj do miękkości. Dodaj kiełbaski, gotuj 5 min. Kiełbaski wyjmij, wlej zakwas, zagotuj. Dodaj pokrojone kiełbaski i śmietanę, przypraw.
Czas przygotowania: 45 min. Ilość porcji: 6. Cena za porcję: 2,60 zł.
<strong>Przepis przysłała Maria Lubarcik z Giżycka</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie