Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 232
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20380
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 232
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20380
Składniki
Kiełbasę zalej gorącym wywarem, dodaj podsmażoną cebulę, liść laurowy i ziarna pieprzu. Gotuj 30 min. Wyjmij cebulę, wlej zakwas i gotuj przez 20 min. Wyjmij kiełbasę, a zupę przecedź. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, śmietanę i majeranek. Dopraw solą i pieprzem. Żurek podawaj z kiełbasą i jajkiem.Źródło: Na żywo