Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3819
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3819
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
MARGARYNĘ ROZTOPIĆ.
JAJA UBIĆ Z CUKREM NA JEDNAKOWĄ MASĘ
DO UBITYCH JAJ DODAWAĆ OBIE MĄKI POMIESZANE Z PROSZKIEM DO PIECZENIA
NASTĘPNIE DO MASY DODAĆ OSTUDZONĄ, STOPIONĄ MARGARYNĘ
WSZYSTKO RAZEM WYMIESZAĆ DODAĆ OTARTĄ SKÓRKĘ Z CYTRYNY
WLAĆ DO FORMY I GOTOWE.
PIEC W TEMP. 185 STOPNI 1 GODZINĘ, PO UPIECZENIU NAJLEPIEJ POSYPAĆ CUKREM PUDREM