Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7447
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2370
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7447
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2370
Składniki
MARGARYNĘ ROZTOPIĆ.
JAJA UBIĆ Z CUKREM NA JEDNAKOWĄ MASĘ
DO UBITYCH JAJ DODAWAĆ OBIE MĄKI POMIESZANE Z PROSZKIEM DO PIECZENIA
NASTĘPNIE DO MASY DODAĆ OSTUDZONĄ, STOPIONĄ MARGARYNĘ
WSZYSTKO RAZEM WYMIESZAĆ DODAĆ OTARTĄ SKÓRKĘ Z CYTRYNY
WLAĆ DO FORMY I GOTOWE.
PIEC W TEMP. 185 STOPNI 1 GODZINĘ, PO UPIECZENIU NAJLEPIEJ POSYPAĆ CUKREM PUDREM