Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7892
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 303
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3125
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7892
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 303
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3125
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
MARGARYNĘ ROZTOPIĆ.
JAJA UBIĆ Z CUKREM NA JEDNAKOWĄ MASĘ
DO UBITYCH JAJ DODAWAĆ OBIE MĄKI POMIESZANE Z PROSZKIEM DO PIECZENIA
NASTĘPNIE DO MASY DODAĆ OSTUDZONĄ, STOPIONĄ MARGARYNĘ
WSZYSTKO RAZEM WYMIESZAĆ DODAĆ OTARTĄ SKÓRKĘ Z CYTRYNY
WLAĆ DO FORMY I GOTOWE.
PIEC W TEMP. 185 STOPNI 1 GODZINĘ, PO UPIECZENIU NAJLEPIEJ POSYPAĆ CUKREM PUDREM