Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Bakaliowiec"
Pieczona szynka z sarny z kością w glazurze z pigwowca japońskiego podana na...
Odsłon: 1162
Karmazyn to ryba o charakterystycznym czerwonym zabarwieniu skóry, mięso nato...
Odsłon: 1763
Pyszne, kolorowe ciasto, bardzo orzeźwiające z pysznym kremem na bazie popula...
Odsłon: 242
Aromatyczne pierniki idealne dla alergików uczulonych na miód. Mięciutkie, pr...
Odsłon: 481
Pyszne, kolorowe ciasto, bardzo orzeźwiające z pysznym kremem na bazie popula...
Odsłon: 242
Aromatyczne pierniki idealne dla alergików uczulonych na miód. Mięciutkie, pr...
Odsłon: 481
Składniki
Mąkę wymieszaj z cukrem, przyprawą do pierników. Wsyp wszystkie rozdrobnione bakalie, wlej roztrzepane jajka.
Keksowkę wyłóż papierem, wlej masę, dociśnij. Piecz godzinę w temp. 150°C. Posyp cukrem.
Danuta Piecyk z GoździkowaŹródło: Takie jest życie
Przepisy Desery
Desery
Mazurek pistacjowy
Desery
Ciasto Wiosna-z kremem , śmietanką i galaretkami-kolorowe, idealne na Wielkanoc
Desery
Sernik z rodzynkami
Desery
Ciastka baranki
Mazurek pistacjowy
Mazurek pistacjowy, tarta pistacjowa – jak kto woli. Najważniejsze, że ciasto...
Odsłon: 58
Ciasto Wiosna-z kremem , śmietanką i galaretkami-kolorowe, idealne na Wielkanoc
Pyszne, kolorowe ciasto, bardzo orzeźwiające z pysznym kremem na bazie popula...
Odsłon: 242