Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zbliża się letni okres więc pora na lekkie orzeźwiające deserki :))
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1224
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1270
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 206
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1224
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1270
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 206
Składniki
Żelatynę namoczyć w 1/2 szkl. wody, rozpuścić, rodzynki sparzyć wrzątkiem. Serki utrzeć z cukrami, ubić śmietankę i połączyć z masą serową, dodać żelatynę i rodzynki. Masę wylać na biszkopty poukładać odsączone ananasy włożyć do lodówki do stężenia masy . Następnie na wierzch wylać galaretkę. Smacznego :))