Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zbliża się letni okres więc pora na lekkie orzeźwiające deserki :))
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5138
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 620
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5138
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 620
Składniki
Żelatynę namoczyć w 1/2 szkl. wody, rozpuścić, rodzynki sparzyć wrzątkiem. Serki utrzeć z cukrami, ubić śmietankę i połączyć z masą serową, dodać żelatynę i rodzynki. Masę wylać na biszkopty poukładać odsączone ananasy włożyć do lodówki do stężenia masy . Następnie na wierzch wylać galaretkę. Smacznego :))