Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zbliża się letni okres więc pora na lekkie orzeźwiające deserki :))
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 388
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 388
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Składniki
Żelatynę namoczyć w 1/2 szkl. wody, rozpuścić, rodzynki sparzyć wrzątkiem. Serki utrzeć z cukrami, ubić śmietankę i połączyć z masą serową, dodać żelatynę i rodzynki. Masę wylać na biszkopty poukładać odsączone ananasy włożyć do lodówki do stężenia masy . Następnie na wierzch wylać galaretkę. Smacznego :))