Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biszkopt który zawsze i każdemu się udaje :) naprawdę polecam...
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 43
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 287
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 43
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 287
Składniki
Oddzielić białka od żółtek. Białka ubić. Dodać sól, cukier i cukier waniliowy, wodę. Następnie mąkę i proszek do pieczenia. Piec w 180 stopniach przez około 45 minut.