Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny blok czekoladowy stal sie przysmakiem mojej całej rodziny.Można do niego dodać orzechy i rum ja podaje przepis na mój ulubiony Blok Czekoladowy.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
Wodę ,cukier i margaryne zagotowac.Kakao i mleko w proszku rezem wymieszac ,po czym ciagle mieszajac wlewac zagotowana wode z cukrem i tluszczem .Do gladkiej masy dodac bakalie i pokruszone herbatniki,wszystko wymieszac.Forme lekko posmarowac tluszczem i przelozyc do niej mase.Wstawic do lodowki na 12 godz.