Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie i apetyczne
Gęsty, mocno czerwony likier malinowy, idealny na przeziębienie i zły nastrój...
Odsłon: 7081
Przepis dnia
Pyszne, proste i tanie danie obiadowe, które przygotujecie bez włączania piec...
Odsłon: 417
Przepis dnia
Pyszne, proste i tanie danie obiadowe, które przygotujecie bez włączania piec...
Odsłon: 417
Składniki
Brzoskwinie podzielic na pól usunać pestki i wydrażyć miąsz tak aby ścianki zostały ok 1cm
miąsz dac do miski dodać pokruszone ciasteczka amaretto, kakao, cukier zalac winem tak aby powstala gęsta masa
napełnic brzoskwinie i zapiekac nagrzanym piekarniku w 180 st ok.20 min
Brzoswinie mozna zastąpić nektarynką
smacznego
Przepisy Desery
Desery
Biszkopt japoński
Desery
Bułki drozdzowe z rabarbarem.
Desery
Najprostsze cake pops
Desery
Śmietanowiec z truskawkami
Biszkopt japoński
Ciasto Kasutera znane także jako Castella, to japoński biszkopt miodowy, niez...
Odsłon: 47637
Bułki drozdzowe z rabarbarem.
Nareszcie wyczekany przez cały rok rabarbar pojawia się w sklepach i na dział...
Odsłon: 232