Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej zjeść w gronie najbliższych :)
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15345
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 259
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 721
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15345
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 259
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 721
Składniki
Ubic pianę z białek, dodać cukier potem żółtka . Następnie utrzeć masło z serem do tego dodać piane. Wszystko razem wymieszać podzielić na 2 części do jednej dodać 2 łyżki kakao.złożyć chatkę puchatkę