Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pyszne ciasteczka francuskie z dżemem posypane cukrem gotowe w kilka chwil, idealne gdy masz ochotę na coś słodkiego lub niespodziewanych gości .
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 10
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 367
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 10
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 367
Składniki
Ciasto francuskie rozwiń i podziel na małe kwadraciki. Jajko roztrzep i posmaruj ciasto.
Ciasteczka ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Na każde ciasteczko połóż po 0,5 łyżeczki dżemu , wierzch posyp cukrem.
Ciasteczka piecz w temperaturze 200 st. około 15 minut na rumiano. Smacznego.