Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14573
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19639
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14573
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19639
Składniki
Miękkie masło utrzec z kwiatami lawendy (2łyżki) drobno posiekanymi,lub 1 łyżką suszonych,dodac cukier puder,a potem mąkę.Zagnieśc razem.Na folię spożywczą wysypac brązowy cukier,ciasto podzielic na pół i rolowac wałek otaczany w cukrze.Zawinąc i do lodówki.
Blachę wykładamy papierem do pieczenia,piekarnik rozgrzac do 160 stopni.Ciasto pokroic na cienkie plasterki,układamy na blaszce i pieczemy 15-20min