Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8274
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1198
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10024
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4588
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 626
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8274
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1198
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10024
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4588
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 626
Składniki
Miękkie masło utrzec z kwiatami lawendy (2łyżki) drobno posiekanymi,lub 1 łyżką suszonych,dodac cukier puder,a potem mąkę.Zagnieśc razem.Na folię spożywczą wysypac brązowy cukier,ciasto podzielic na pół i rolowac wałek otaczany w cukrze.Zawinąc i do lodówki.
Blachę wykładamy papierem do pieczenia,piekarnik rozgrzac do 160 stopni.Ciasto pokroic na cienkie plasterki,układamy na blaszce i pieczemy 15-20min