Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12481
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1407
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13456
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5682
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12481
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1407
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13456
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5682
Składniki
Miękkie masło utrzec z kwiatami lawendy (2łyżki) drobno posiekanymi,lub 1 łyżką suszonych,dodac cukier puder,a potem mąkę.Zagnieśc razem.Na folię spożywczą wysypac brązowy cukier,ciasto podzielic na pół i rolowac wałek otaczany w cukrze.Zawinąc i do lodówki.
Blachę wykładamy papierem do pieczenia,piekarnik rozgrzac do 160 stopni.Ciasto pokroic na cienkie plasterki,układamy na blaszce i pieczemy 15-20min