Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ciastka cynamonowe z migdałami"
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 53
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
na ciasto włóż do miski i zagnieć. Wyrobioną masę uformuj w wałek o grubości 2 cm i pokrój go na równe kawałki.
Ulep z nich równe kulki i ułóż na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Każdą sztukę lekko spłaszcz i udekoruj na środku całym migdałem.
Piecz 25 minut w piekarniku rozgrzanym do 170°C. Po wyjęciu posyp cukrem pudrem.
<strong>Przepis nadesłała: Tatiana Lewandowska</strong>Źródło: Kurier TV