Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 39
Dodano: 12.02.2019
Odsłon: 2499
5-6 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Ucieramy masło z cukrem, masło musi być w temp. pokojowej. Dodajemy resztę składników i dokładnie mieszamy, najlepiej przy pomocy miksera.
Formujemy kulki mniejsze od orzecha włoskiego, spłaszczamy i układamy w odstępach na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w temp. 180 stopni, kilkanaście minut do zarumienienia.
Z przepisu wychodzą 2 blachy.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

SlodkoSlodka83 13 lutego 2019Zgłoś do usunięcia
Pyszności :-)0 Kto głosował? | Odpowiedz

pelen_brzuszek 12 lutego 2019Zgłoś do usunięcia
pysznie :)0 Kto głosował? | Odpowiedz