Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiane przez moje dzieciaki, bardzo proste i szybkie w przygotowaniu.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2626
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2860
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2626
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2860
Składniki
Ucieramy masło z cukrem, masło musi być w temp. pokojowej. Dodajemy resztę składników i dokładnie mieszamy, najlepiej przy pomocy miksera. Formujemy kulki mniejsze od orzecha włoskiego, spłaszczamy i układamy w odstępach na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w temp. 180 stopni, kilkanaście minut do zarumienienia. Z przepisu wychodzą 2 blachy.