Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiane przez moje dzieciaki, bardzo proste i szybkie w przygotowaniu.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1791
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14377
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19483
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13150
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1791
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14377
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19483
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13150
Składniki
Ucieramy masło z cukrem, masło musi być w temp. pokojowej. Dodajemy resztę składników i dokładnie mieszamy, najlepiej przy pomocy miksera. Formujemy kulki mniejsze od orzecha włoskiego, spłaszczamy i układamy w odstępach na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w temp. 180 stopni, kilkanaście minut do zarumienienia. Z przepisu wychodzą 2 blachy.