Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8713
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8713
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Składniki
Ciasto; z podanych składników zarobić ciasto i schłodzić w lodówce ok 2 godz
Masa;białka ubić dodać cukier puder ciągle ubijać,na końcu dodac wiórka kokosowe i delikatnie wymieszać
ciasto rozwałkować i wykrawać krążki na środek krążka dac wiśnie lub marmolade,wokół wiśni nałożyć szpryca ubitą pianę kokosową,upiec.ciastka pozostają białe tylko kokos ma się zarumienić