Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne trzyskladnikowe ciastka,ktore zawsze sie udaja.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11691
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1298
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11691
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1298
Składniki
Wszystkie skladniki wymieszac razem,odstawic na pol godziny do lodowki po czym formowac z ciasta kulki wielkosci orzecha wloskiego i ukladac na blaszce wylozonej papierem do pieczenia,delikatnie splaszczyc kazda z nich i na srodku zrobic wglebienie (mozna to zrobic pomagajac sobie koncowka raczki lyzki drewnianej) Piec w piekarniku okolo 15' w 180° z wentylacja.Schlodzone wypelniamy nutella i ewentualnie posypujemy orzechami drobno pokrojonymi.