Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne trzyskladnikowe ciastka,ktore zawsze sie udaja.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2395
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4527
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1584
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 475
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2395
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4527
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1584
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 475
Składniki
Wszystkie skladniki wymieszac razem,odstawic na pol godziny do lodowki po czym formowac z ciasta kulki wielkosci orzecha wloskiego i ukladac na blaszce wylozonej papierem do pieczenia,delikatnie splaszczyc kazda z nich i na srodku zrobic wglebienie (mozna to zrobic pomagajac sobie koncowka raczki lyzki drewnianej) Piec w piekarniku okolo 15' w 180° z wentylacja.Schlodzone wypelniamy nutella i ewentualnie posypujemy orzechami drobno pokrojonymi.