Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne trzyskladnikowe ciastka,ktore zawsze sie udaja.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Składniki
Wszystkie skladniki wymieszac razem,odstawic na pol godziny do lodowki po czym formowac z ciasta kulki wielkosci orzecha wloskiego i ukladac na blaszce wylozonej papierem do pieczenia,delikatnie splaszczyc kazda z nich i na srodku zrobic wglebienie (mozna to zrobic pomagajac sobie koncowka raczki lyzki drewnianej) Piec w piekarniku okolo 15' w 180° z wentylacja.Schlodzone wypelniamy nutella i ewentualnie posypujemy orzechami drobno pokrojonymi.