Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10548
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336852
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4574
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424419
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10548
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336852
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4574
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424419
Składniki
Biszkopt upiec z 3 jajek, 3/4 szkl.cukru, 3/4 mąki ziemniaczanej i łyżeczką proszku do pieczenia. Piec ok 30 minut.
Krem karmelowy: puszka masy krówkowej utrzeć z kostką margaryny.
Krem budyniowy: 2 budynie ugotować w 2 szkl. mleka z dodatkiem 5 łyżek cukru. Jak ostygnie utrzeć z kostką margaryny.
Układamy na blasze warstwami: biszkopt, połowa masy karmelowej, herbatniki, cała masa budyniowa, herbatniki, reszta masy karmelowej, na góre polać polewą czekoladową.