Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ciasto czekoladowe"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1729
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1528
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1489
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1789
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1729
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1528
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1489
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1789
Składniki
1Do rondelka wlej mleko, wsyp cukier, kakao, włóż margarynę. Zagotuj, mieszając. 2Do zimnej masy wsyp mąkę, proszek oraz roztrzepane jajka. Wymieszaj. Pokrój czekoladę, miętę posiekaj. Dodaj do ciasta. 3Wlej do formy, piecz około 40-50 min w temp. 180°C. Kiedy ostygnie, posyp cukrem pudrem.
Porcje 15, 80 min, Cena 1,90 zł, Kalorie 350 kcal
Katarzyna Janeczko z ZamościaŹródło: Takie jest życie