Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1637
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1637
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
zarobić ciasto podzielić na 3 równe części .Jedną rozwałkować i dać do blachy.Drugą dać do lodówki,a do trzeciej dodać kakao.
ciasto w blaszce ponakłówać widelcem i posypać bułką tartą. Jabłka zetrzeć na tarce o grubych oczkach na jabłka można według uznania dać orzechy , rodzynki itp.
na jabłka skubać ciasto kakaowe.Białka ubijamy dodajemy reszte cukru i kisiel. Na piane zetrzeć ciasto z lodówki. piec ok. 1godz
wystudzony placek posypać cukrem pudrem.Życze smacznego.