Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5276
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5053
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5276
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5053
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Składniki
zarobić ciasto podzielić na 3 równe części .Jedną rozwałkować i dać do blachy.Drugą dać do lodówki,a do trzeciej dodać kakao.
ciasto w blaszce ponakłówać widelcem i posypać bułką tartą. Jabłka zetrzeć na tarce o grubych oczkach na jabłka można według uznania dać orzechy , rodzynki itp.
na jabłka skubać ciasto kakaowe.Białka ubijamy dodajemy reszte cukru i kisiel. Na piane zetrzeć ciasto z lodówki. piec ok. 1godz
wystudzony placek posypać cukrem pudrem.Życze smacznego.