Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30962
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3657
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4903
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30962
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3657
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4903
Składniki
Maslo utrzec z cukrem dodac migdaly a nastepnie dodawac po kolei reszte skladnikow.Na koncu wymieszac z jajkami na jedno litą mase.Wlozyc mase do dobrze natluszczonej tortownicy o srednicy ok 22 cm.Posypac jagodami i piec na dolnym poziomie piekarnika w temp. 175 stopni.