Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest super smaczne ciasto.Polecam! India2605
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 20
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18522
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7075
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30657
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 20
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18522
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7075
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30657
Składniki
Cukier, masło, cukier waniliowy, kakao gotujemy, aż powstanie jednolita masa.Jeżeli będzie za gęsta, dodajemy wody.Potem studzimy mase.
Od masy odlewamy 1/2 szkl.(to będzie polewa).Do pozostałej masy wkładamy 2 skl. mąki z proszkiem.Potem oddzelcie żółtka od białek: Żółtka do masy, białka ubijamy.Kiedy ubijemy białka dodajemy do masy(UWAGA!Po dodaniu białek nie mieszamy masy mikserem!Użyjcie lyżki.
Wylewamy mase do formy.Pieczemy w 180 stopniach, 40 min. Potem studzimy i wylewamy polewe, dajemy jej zastygnoć.Ciasto gotowe!Smacznego! India2605