Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17279
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6662
 
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17279
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6662
 
         
         
                Składniki
Układamy warstwami na wyłóżonej folią wczesniej blasze:
Herbatniki
Krem karpatka( z podanych wyżej składników gotujemy budyn a po ostygnnięciu , ucieramy go z 1 kostką margaryny Kasi)
Krakersy układamy na kremie karpatka.
Karmel toffi(mleko skondensowane słodzone ) gotować , puszke wstawić do wody (garnka) i gotować 3 godziny bądż kupić od razu gotowane.
NA karmel układamy jeszcze raz krakersy
Na krakersy bita śmietana ubita z śmietan fix.
Na wierch posypać startą czekoladą.Smacznego:))