Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3808
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414552
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2337
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3808
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414552
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2337
Składniki
Układamy warstwami na wyłóżonej folią wczesniej blasze:
Herbatniki
Krem karpatka( z podanych wyżej składników gotujemy budyn a po ostygnnięciu , ucieramy go z 1 kostką margaryny Kasi)
Krakersy układamy na kremie karpatka.
Karmel toffi(mleko skondensowane słodzone ) gotować , puszke wstawić do wody (garnka) i gotować 3 godziny bądż kupić od razu gotowane.
NA karmel układamy jeszcze raz krakersy
Na krakersy bita śmietana ubita z śmietan fix.
Na wierch posypać startą czekoladą.Smacznego:))