Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2202
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3297
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1347
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2097
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2202
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3297
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1347
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2097
Składniki
Układamy warstwami na wyłóżonej folią wczesniej blasze:
Herbatniki
Krem karpatka( z podanych wyżej składników gotujemy budyn a po ostygnnięciu , ucieramy go z 1 kostką margaryny Kasi)
Krakersy układamy na kremie karpatka.
Karmel toffi(mleko skondensowane słodzone ) gotować , puszke wstawić do wody (garnka) i gotować 3 godziny bądż kupić od razu gotowane.
NA karmel układamy jeszcze raz krakersy
Na krakersy bita śmietana ubita z śmietan fix.
Na wierch posypać startą czekoladą.Smacznego:))