Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1012
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 185
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1012
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 185
Składniki
Mąkę przesiać,dodać pozostałe składniki oprócz masy makowej,zagnieść,schłodzić w lodówce.
Ciasto rozwałkować,2/3 wyłożyć na blachę,na to równomiernie rozsmarować masę makową.Na wierzchu zrobić np.kratkę z pozostałego ciasta lub zetrzeć na tarce mocno schłodzone.
Piec w temp.180st. około 50-60 minut.