Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4576
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1672
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 515
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4576
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1672
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 515
Składniki
jaja wbijamy do naczynia
dodajemy cukier
miksujemy do puszystej piany
kiedy skończymy miksować no sitka przekładamy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i przesiewając mieszamy delikatnie mieszając w jedną stronę nie wyciągając łyżki dopiero na końcu kiedy skończymy mieszać można wyjąć
całość wylewamy na blachę wyłożoną papierem i natłuszczoną
pieczemy w 180 stopniach aż zbrązowieje
wyjąć przestudzić
ananasy kroimy w kawałki wykładamy na biszkopt
gotujemy budyń jak na opakowaniu wylewamy gorący na ananasy
jabłka przesmażone wykładamy na budyń
a na końcu dajemy galaretki
całość do lodówki na 30 minut