Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8052
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 368
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8052
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 368
Składniki
Margaryne rozpuścić.Jaja zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym.Dodać obie mąki,proszek do pieczenia,rozpuszczoną margarynę.Wylać ciasto na blachę,wyłożyć na nim owoce[jakie lubicie].Wstawić do piekarnika.Piec w 180℃-50-60 minut.