Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis łatwy szybki w sam raz dla niespodziewanych gosci,a po za tym niedrogi i pyszny-spróbujcie...
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34140
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1344
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113588
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34140
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1344
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113588
Składniki
Jajka,cukieri cukier wan.ubić mikserem na puszystą masę.Wsypywać ciągle mieszając mąkę, kakao, cynamon,sodę i proszek do pieczenia.dokładnie wymieszać składniki.
pod koniec ubijania dlewać pomału olej ciągle mieszając.miksować aż ciasto całkowicie wchłonie tłuszcz.
następnie umyć jabłka,obrać wykroić gniazda nasienne i pokroić w kostkę.cząstki jabłek dodac do ciasta delikatnie pomieszać drewnianą łyżką,wylać na natłuszczoną i wysypaną bułką tartą podłużną blachę[keksówkę]i wstawić do piekarnika.piec ok.55min w temp.200st.Ciasto można polukrować lub posypać cukrem pudrem-pychotka!!!!!!!!!