Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste ciasto :) i szybko znika z talerzy :) Na zdjęciu troszkę nie stężało, ale i tak wyszło :)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7538
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2533
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7538
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2533
Składniki
Sporządzić biszkopt (przepis na stronce) i budyn wg przepisu na opakowaniu.
Do zimnego budyniu dodawać margarynę. Wymieszać.
Na biszkopt nakładać budyń i ułożyć herbatniki. Polać polewą.
Polewa : jajo miksujemy z cukrem i kakao. Wlać roztopioną margarynę.
Zjeść :) Smacznego :)