Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste ciasto :) i szybko znika z talerzy :) Na zdjęciu troszkę nie stężało, ale i tak wyszło :)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2192
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 123
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 181
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2192
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 123
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 181
Składniki
Sporządzić biszkopt (przepis na stronce) i budyn wg przepisu na opakowaniu.
Do zimnego budyniu dodawać margarynę. Wymieszać.
Na biszkopt nakładać budyń i ułożyć herbatniki. Polać polewą.
Polewa : jajo miksujemy z cukrem i kakao. Wlać roztopioną margarynę.
Zjeść :) Smacznego :)