Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto bez pieczenia, inna wersja kaszy manny :)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19308
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13066
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1713
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232174
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19308
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13066
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1713
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232174
Składniki
ugotuj kasze manne z mlekiem (ciagle mieszajac bo kasza lubi sie przypalac). ostudz
margaryne zmiksuj z cukrem pudrem i żółtkami.
połacz obie masy dodajac manne do margaryny po 1 łyżce
blaszke o wymiarach 30x25 cm wyłóż biszkoptami i wylej na nie masę z kaszy manny (ciemna potem jasna). NA WIERZCH WYŁÓZ DELICJE "CZEKOLADA W DÓŁ". odłóż na 20 minut do lodówki
brzoskwinie oddziel od soku i zmiksuj na gladka mase, sok polacz z zelatyna rozpuszczona w 3/4 szkl wody. polacz wszystko razem i wstaw do schlodzenia.
na mase z kaszy wylej powstała z brzoskwin galaretke i schłódz w lodówce.
SMACZNEGO!