Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo ładnie prezentujący się biszkopt.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2359
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4447
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1456
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 400
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2359
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4447
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1456
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 400
Składniki
1. Jaja zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym. Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia wodę lub orenżadę oraz olej. Całość wymieszać.
Ciasto podzielić na dwie części. Do jednej dodać 3 łyżki mąki do drugiej kakao.
Posmarować blaszkę masłem i wlewać na przemian po 1 łyżce ciasta jasnego i ciemnego. Pięć w nagrzanym do 180°C piekarnika przez ok 1 godzinę.