Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla fanow czekolady i nietylko,,,,, Starajcie sie wybierac produkty nieprzetworzone i najwyzszej jakosci do przurzadzania potraw, tylko takie danie sa wartosciowe i smaczniejsze....Pamietajcie...sami jestesmy kreatorami tego co jemy!
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 332
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 332
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Składniki
Rozgrzac piekarnik do 180°C ubic bialka dodajac stopniowo cukier puder nastepnie wymieszac delikatnie z orzechami. Wylac na blache wylozona papierem do pieczenia i piec 10 min.Wystudzic
Na mase pralinowa: ,rozpuscic czekolade po dodaniu masla nastepnie delikatnie wymieszac z drobno pokruszonymi wafelkami,takimi jak na zdkeciu lub podobnymi, wylozyc mase na biszkopt
Na mus czekoladowy, podgrzewamy kremowke rozpuszczamy w niej czekolade polamana na kawalki, studzimy w lodowce,po ochlodzeniu ,powinno byc mocno schlodzona ubijamy na sztywno i ukladamy mase na ciescie. Nastepnie schladzamy kilka godzin lub najlepiej cala noc w lodowce po czym posypujemy sowicie kakao