Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z jogurtu naturalnego, świeżych jagód i herbatników
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34127
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113579
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34127
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113579
Składniki
Pokrój okrągłe herbatniki na ćwiartki i poukładaj na dnie pucharka
Na biszkoptach ułóż świeże jagody i maliny, następnie dodaj 3 łyżki jogurtu naturalnego. Kolejno ułóż następne warstwy aż do wypełnienia naczynia.