Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11823
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 15996
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5043
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11823
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 15996
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5043
Składniki
Kawe zalewamy wrzątkiem ok 1/2szkl.,dodajemy cukier mieszamy.Na dnie pucharków ukladamy po 3 biszkopty,zalewamy łyżkami kawy,odstawiamy w chlodne miejsce aż kawa wchłonie w biszkopty.Dodajemt wiśnie,przybieramy ubitą śmietana,wisienką i tarta czekolada.