Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Drożdżówki migdałowe"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7943
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 322
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3259
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7943
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 322
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3259
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Składniki
Ugotuj budyń. Dodaj stopiony miód, białą czekoladę i zrumienione migdały. Wymieszaj, ostudź. Zagnieć ciasto drożdżowe. Kiedy wyrośnie, podziel na porcje. Każdą rozwałkuj. Połóż nadzienie i zlep brzegi. Posmaruj białkiem. Odstaw do wyrośnięcia. Upiecz.
<strong>Przepis przysłała Paulina Murowana z Klonowa</strong>
Porcje 15. 85 min. Cena 1,50 zł. Kalorie 288 kcal.Źródło: Bella Relaks