Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Drożdżówki migdałowe"
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 677
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1034
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 215
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2753
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 677
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1034
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 215
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2753
Składniki
Ugotuj budyń. Dodaj stopiony miód, białą czekoladę i zrumienione migdały. Wymieszaj, ostudź. Zagnieć ciasto drożdżowe. Kiedy wyrośnie, podziel na porcje. Każdą rozwałkuj. Połóż nadzienie i zlep brzegi. Posmaruj białkiem. Odstaw do wyrośnięcia. Upiecz.
<strong>Przepis przysłała Paulina Murowana z Klonowa</strong>
Porcje 15. 85 min. Cena 1,50 zł. Kalorie 288 kcal.Źródło: Bella Relaks