Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Drożdżówki migdałowe"
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 220
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 728
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 903
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 220
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 728
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 903
Składniki
Ugotuj budyń. Dodaj stopiony miód, białą czekoladę i zrumienione migdały. Wymieszaj, ostudź. Zagnieć ciasto drożdżowe. Kiedy wyrośnie, podziel na porcje. Każdą rozwałkuj. Połóż nadzienie i zlep brzegi. Posmaruj białkiem. Odstaw do wyrośnięcia. Upiecz.
<strong>Przepis przysłała Paulina Murowana z Klonowa</strong>
Porcje 15. 85 min. Cena 1,50 zł. Kalorie 288 kcal.Źródło: Bella Relaks