Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, dla niespodziewanych gości
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1739
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17887
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1930
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1739
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17887
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1930
Składniki
Brzoskwinie, bądź inne owoce tniemy na kawałki. Ciasto francuskie tniemy na kwadraty jednakowej wielkośći. Do każdego wkładamy kawałek owocu i sklejamy rogi. Układamy na blaszce - pieczemy z ok 20 minut w temp 160 stopni.