Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, dla niespodziewanych gości
Brzoskwinie, bądź inne owoce tniemy na kawałki. Ciasto francuskie tniemy na kwadraty jednakowej wielkośći. Do każdego wkładamy kawałek owocu i sklejamy rogi. Układamy na blaszce - pieczemy z ok 20 minut w temp 160 stopni.
Prosty sos do pasztetów podawanych jako zimne przekąski.
Odsłon: 23934
Piernikowa polewka w wersji słodko-kwaśnej. Przepis pochodzi z 410. odcinka p...
Odsłon: 113
Klasyczna mizeria, znakomity dodatek do obiadu. Przepis pochodzi z 422 odcink...
Odsłon: 39244
Bardzo wydajny i pyszny biszkopt z masa budyniowo jabłkowa zapraszam po przepis
Odsłon: 62
Bardzo wydajny i pyszny biszkopt z masa budyniowo jabłkowa zapraszam po przepis
Odsłon: 62
Składniki
Brzoskwinie, bądź inne owoce tniemy na kawałki. Ciasto francuskie tniemy na kwadraty jednakowej wielkośći. Do każdego wkładamy kawałek owocu i sklejamy rogi. Układamy na blaszce - pieczemy z ok 20 minut w temp 160 stopni.
Przepisy Desery
Desery
Placek ucierany z truskawkami
Desery
Szybie ciasto ucierane z truskawkami
Desery
Biszkopt z masą budyniowo jabłkowa na dużą blachę
Desery
Ciasto z rabarbarem na oleju na dużą blachę
Placek ucierany z truskawkami
Prosty placek z truskawami do zrobienia w ekspresowym tempie. Zamiast truskaw...
Odsłon: 5
Szybie ciasto ucierane z truskawkami
Ciasto wykonane według tego przepisu udaje się za każdym razem. Jest tak pros...
Odsłon: 53