Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najlepsze bez dodatków i bardzo skłodkie
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 44
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 1754
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35066
Na nadprogramowe w lodówce białka polecam zrobić ciasto bezowe. Jest to łatwy...
Odsłon: 244
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 103
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Odsłon: 44
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 1754
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35066
Na nadprogramowe w lodówce białka polecam zrobić ciasto bezowe. Jest to łatwy...
Odsłon: 244
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 103
Składniki
wszystkie składniki wrzucamy do miski i mieszamy mikserem do uzyskania jednolitej masy (gęstość śmietany) gofrownice smarujemy olejem. na rozgrzaną gofrownice wlewamy ciasto. ciasto jeszcze rośnie w gofrownicy,. chwile po wyjęciu staje się kruchy i pozostaje w kształcie w jakim go pozostawiliśmy ...