Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7903
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3165
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 597
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7903
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3165
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 597
Składniki
WSZYSTKIE SKŁADNIKI TZN.MĄKE,ŻÓŁTKA,CUKIER,PROSZEK DO PIECZ.,CUKIER WANIL. GNIECIEMY DODAJEMY TROSZKĘ MLEKA ŻEBY CIASTO NAM SIE UGNIOTŁO ,OLEJ CIASTO MUSI ODCHODZIĆ OD RĄC .ZOSTAWIAMY TROSZKĘ CIASTA ABY PÓŻNIEJ DODAĆ JE NA WIERZCH JAKO KRUSZONKE
JABŁKA ŚCIERAMY NA TARCE NA DUŻYCH OCZKACH . BIAŁKA UBIC NA SZTYWNO,DODAJĄC PÓŁ SZKL. CUKRU.PO TROCHU KISIEL(PROSZEK) NAJLEPIEJ KOLORU CZERWONEGO ŻEBY BYŁ KISIEL.SZYKUJEMY BLACHĘ KŁADZIEMY TZN ROZCIAGAMY NA BLASZCE NA TO KŁADZIEMY JABŁKA I KISIEL NA WIERZCH RZUCAMY RESZTKI CIASTA
PIECZEMY OK 1 GODZINY 180 C