Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 243
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4933
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4824
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44862
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 479
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 243
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4933
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4824
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44862
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 479
Składniki
drozdze utrzec z 3 lyzkami cukru, mlekiem i 3 lyzkami maki,pozostawic do wyrosniecia.
3 cale jaja utrzec z cukrem i cukrem waniliowym ,dodac do maki i wyrosnietych drozdzy ,dodac szczypte soli. wyrobic i po jakims czasie dodac roztopione maslo. wyrabiac ok 10 min.
po ok 1-1,5godz formowac bulki kazda nadziewajac jagodami obtoczonymi w mace z dodatkiem cukru.posmarowac zoltkiem jaja i posypac cukrem, piec w 180st na rumiano czyli jakies 20-25min.