Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kakaowe bezy"
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1333
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5858
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18523
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1333
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5858
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18523
Składniki
Ubij białka na sztywno, sypiąc porcjami cukier. Dodaj kakao, sok oraz pokruszone płatki (część zostaw do dekoracji). Odstaw masę na 15 min. Łyżeczką nakładaj ją na formę wyłożoną papierem, posyp płatkami. Piecz 45 min w temp. 150°C.
Porcje 8. 60 min. Cena 0,60 zł. Kalorie 460 kcal.
Przepis nadesłała Katarzyna Gierula z Rzeszowa.</strong>Źródło: Takie jest życie