Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rurki kokosowe to wyjątkowa odmiana deseru, który w podstawowej wersji wielu...
Odsłon: 624
Przepis dnia
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 2985
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 305
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 172
Rurki kokosowe to wyjątkowa odmiana deseru, który w podstawowej wersji wielu...
Odsłon: 624
Przepis dnia
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 2985
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 305
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 172
Składniki
Orzechy wyluskac z lupin, podzielic na polowki. Ulozyc je w kilku rzedach na blasze wylozonej folia aluminiowa.Cukier rozpuscic z 2 lyzkami wody. podgrzewac syrop na malym ogniu , az masa zacznie zmieniac kolor. Dodac miod, wymieszac. Podgrzewac razem , az powstanie gesty karmel. Wylac ostroznie na orzechy, tak by polaczyly sie w dlugie cukierki. Odstawic na 3 godziny.