Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1630
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2590
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1630
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2590
Składniki
Orzechy wyluskac z lupin, podzielic na polowki. Ulozyc je w kilku rzedach na blasze wylozonej folia aluminiowa.Cukier rozpuscic z 2 lyzkami wody. podgrzewac syrop na malym ogniu , az masa zacznie zmieniac kolor. Dodac miod, wymieszac. Podgrzewac razem , az powstanie gesty karmel. Wylac ostroznie na orzechy, tak by polaczyly sie w dlugie cukierki. Odstawic na 3 godziny.