Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 130
Nie zawsze mięso jest dobrą alternatywą na obiad. Od czasu do czasu można zr...
Odsłon: 108
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 130
Nie zawsze mięso jest dobrą alternatywą na obiad. Od czasu do czasu można zr...
Odsłon: 108
Składniki
Truskawki rozmrozić,osączyć z nadmiaru wody i przełożyć do miski. Dodać cynamon i dokładnie ugnieść lub zmiksować. Śmietanę kremówkę ubić z cukrem pudrem na sztywno.
Żelatynę wymieszać z wodą i rozpuścić na parze. Odstawić do ostudzenia ,czas od czasu zamieszać,żeby żelatyna nie zaczęła się nierównomiernie ścinać.
Wystudzoną żelatynę wlać do truskawek delikatnie wymieszać. Gdy mus zacznie gęstnieć dodać ubitą kremówkę. Rozłożyć krem do pucharków i postawić do lodówki.