Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15042
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1990
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8826
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3174
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15042
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1990
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8826
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3174
Składniki
Truskawki rozmrozić,osączyć z nadmiaru wody i przełożyć do miski. Dodać cynamon i dokładnie ugnieść lub zmiksować. Śmietanę kremówkę ubić z cukrem pudrem na sztywno.
Żelatynę wymieszać z wodą i rozpuścić na parze. Odstawić do ostudzenia ,czas od czasu zamieszać,żeby żelatyna nie zaczęła się nierównomiernie ścinać.
Wystudzoną żelatynę wlać do truskawek delikatnie wymieszać. Gdy mus zacznie gęstnieć dodać ubitą kremówkę. Rozłożyć krem do pucharków i postawić do lodówki.