Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity na lato, orzeźwia i dodaje energii :)
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 62
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 73
Szybka i smaczna sałatka dla mnie najlepsza na święta.
Odsłon: 149
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 95
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 62
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 73
Szybka i smaczna sałatka dla mnie najlepsza na święta.
Odsłon: 149
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 95
Składniki
Herbatę, mleko, śmietanę i cukier podgrzewaj na małym ogniu, aż cukier się rozpuści. Nie gotować. Zdejmij z ognia, odstaw na 10 minut. Przecedź do garnka, dodaj żelatynę namoczoną w 3 łyżkach wody. Podgrzewaj, mieszając, aż żelatyna się rozpuści. Musem napełnij szklaneczki, wstaw do lodówki do zastygnięcia. Możesz ozdobić połówkami winogron i listkami mięty