Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity na lato, orzeźwia i dodaje energii :)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7580
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2641
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7580
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2641
Składniki
Herbatę, mleko, śmietanę i cukier podgrzewaj na małym ogniu, aż cukier się rozpuści. Nie gotować. Zdejmij z ognia, odstaw na 10 minut. Przecedź do garnka, dodaj żelatynę namoczoną w 3 łyżkach wody. Podgrzewaj, mieszając, aż żelatyna się rozpuści. Musem napełnij szklaneczki, wstaw do lodówki do zastygnięcia. Możesz ozdobić połówkami winogron i listkami mięty