Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 336
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2609
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 336
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2609
Składniki
Biszkopt przeciąć na dwie równe części
Krem: Wszystkie składniki należy ugotować i odstawić do ostygnięcia
Utrzeć kostkę margaryny "Kasi" i dokładać masę budyniową, ucierać do gładkiej masy.
Polewa: cukierki , margarynę i 2 łyżki wody należy rozpuścić na gładką masę
Biszkopt przełożyć kremem, trochę posmarować wierzch też kremem, poukładać bezy lub większe pokruszyć. Polać ciepłą polewą z Krówek.